Lasanya napolitana

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació (que ens dona energia de llarga durada) i baix en greixos, que es pot prendre 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    800 g tomata triturada

    300 g carn de vedella picada

    150 g mozzarella seca

    40 g mantega 

    9 làmines de pasta seca

    5 ous

    1 ceba

    1 pastanaga

    1 branca d'api

    1 gra d'all

    Oli OVE 

    Sal

    Pebre

    Alfàbrega

PREPARACIÓ

  1. Tallem una ceba i mitja pastanaga a brunesa. També 1 branca d'api i un gra d'all.
  2. Posem una cassola al foc i hi posem oli i els vegetals que enrossim 10 minuts
  3. Afegim a la cassola 800 g de tomàquet triturat, sal i pebre. Ho coem a foc lent 40 minuts.
  4. Posem 4 ous en aigua bullent i els coem 10 minuts. Després els posarem en gel.
  5. Trenquem un ou en un bol junt amb 300 g de carn picada de vedella i sal. Ho integrem.
  6. Anem fent mandonguilles amb la barreja.
  7. Afegim a una paella al foc 40 g de mantega que fonem. 
  8. Després hi afegim les mandonguilles que fregim uns 4 minuts.
  9. Pelem els 4 ous freds i els tallem a rodelles.
  10. Afegim a la cassola les mandonguilles cuites i les integrem. 
  11. En un pot amb aigua calenta hi posem sal. Després agafem una safata ampla de vidre i hi posem l'aigua calenta junt amb 9 plaques de pasta seca de lasanya. Ho hidratem 10 minuts. Després despleguem un drap i hi anirem posant les plaques hidratades a sobre.
  12. Posem en una safata una capa de salsa, una placa, una capa de salsa amb mandonguilles, 150 g de mozzarella seca tallada, rodelles d'ou dur, placa. Repetim l'operació fins al final. Acabem amb salsa i daus de mantega tallats. Ho tapem amb paper sulfurat i ho posem al forn 30 minuts a 160 º. Després reposarà 10 minuts.
  13. L'emplatem amb unes fulles d'alfàbrega.

 

 

Anar al contingut