Llenguado a la meunière

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Llenguado

    Mantega

    Farina

    Llimona

    Julivert

    Sal

    Pebre

    Oli d'oliva

    Tàperes (opcional) 

PREPARACIÓ

  1. Traiem la pell del llenguado o demanem que ho facin a la peixateria.
  2. Preparem una mantega clarificada. Primer la desfem a foc lent en una paella o en un cassó sense que se'ns cremi, i després la passem pel colador.
  3. Salpebrem el llenguado i l'enfarinem. Podeu fer servir el tipus de farina que vulgueu. Si busqueu que quedi ben cruixent, el millor és barrejar farina de força i farina normal.
  4. En una paella, posem una miqueta d'oli i la mantega clarificada de manera abundant.
  5. Fregim el llenguado i l'anem ruixant per dalt amb la mantega abans de tombar-ho.
  6. Un cop fregit, el reservem i preparem la salsa.
  7. A la mateixa paella, hi posem una mica més de mantega clarificada, suc de llimona natural, una mica de julivert i, si voleu, unes tàperes.
  8. Salsem el llenguado i l'emplatem.
Anar al contingut