Llenguado a la meunière
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Llenguado
Mantega
Farina
Llimona
Julivert
Sal
Pebre
Oli d'oliva
Tàperes (opcional)
PREPARACIÓ
- Traiem la pell del llenguado o demanem que ho facin a la peixateria.
- Preparem una mantega clarificada. Primer la desfem a foc lent en una paella o en un cassó sense que se'ns cremi, i després la passem pel colador.
- Salpebrem el llenguado i l'enfarinem. Podeu fer servir el tipus de farina que vulgueu. Si busqueu que quedi ben cruixent, el millor és barrejar farina de força i farina normal.
- En una paella, posem una miqueta d'oli i la mantega clarificada de manera abundant.
- Fregim el llenguado i l'anem ruixant per dalt amb la mantega abans de tombar-ho.
- Un cop fregit, el reservem i preparem la salsa.
- A la mateixa paella, hi posem una mica més de mantega clarificada, suc de llimona natural, una mica de julivert i, si voleu, unes tàperes.
- Salsem el llenguado i l'emplatem.