Macarrons farcits de pollastre rostit
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Gonzalo Ferreruela
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
Pollastre rostit del dia anterior
- Salsa del rostit del dia anterior
- Macarrons gruixuts
- Formatge per gratinar
- Tòfona (opcional)
PREPARACIÓ
- Bullim els macarrons fins que estiguin cuits.
- Tallem la coció amb aigua freda i els reservem.
- Desossem el pollastre rostit que ha quedat del dia abans.
- Piquem la carn amb un ganivet o amb un processador d'aliments (no gaire fi).
- Hi afegim una part de la salsa i de les verdures del rostit (ceba i pastanaga).
- Farcim els macarrons cuits amb una mànega de pastissera.
- Els disposem en una safata apta per enfornar.
- Hi ratllem el formatge per sobre i el posem al forn a gratinar.
- Un cop gratinats, hi afegim una mica de salsa del rostit per decorar i potenciar-ne el gust.
- Acabarem el plat amb tòfona ratllada.
Variacions:
· Es poden fer amb beixamel.
· Es pot substituir el formatge per una picada de fruits secs.
· Es poden incorporar bolets a la preparació o fer-la amb brandada.