Macarrons farcits de pollastre rostit

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Gonzalo Ferreruela
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Pollastre rostit del dia anterior 

  • Salsa del rostit del dia anterior
  • Macarrons gruixuts  
  • Formatge per gratinar 
  • Tòfona (opcional) 
  •  

PREPARACIÓ

  1. Bullim els macarrons fins que estiguin cuits.
  2. Tallem la coció amb aigua freda i els reservem.
  3. Desossem el pollastre rostit que ha quedat del dia abans.
  4. Piquem la carn amb un ganivet o amb un processador d'aliments (no gaire fi). 
  5. Hi afegim una part de la salsa i de les verdures del rostit (ceba i pastanaga). 
  6. Farcim els macarrons cuits amb una mànega de pastissera.
  7. Els disposem en una safata apta per enfornar. 
  8. Hi ratllem el formatge per sobre i el posem al forn a gratinar. 
  9. Un cop gratinats, hi afegim una mica de salsa del rostit per decorar i potenciar-ne el gust.
  10. Acabarem el plat amb tòfona ratllada. 
     

Variacions: 
· Es poden fer amb beixamel.
· Es pot substituir el formatge per una picada de fruits secs. 
· Es poden incorporar bolets a la preparació o fer-la amb brandada. 

  

Anar al contingut