Mongeta fregida amb salsa vermella

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mongeta tendra és molt baixa en calories i rica en potassi; per tant, molt indicada per a persones que tenen retenció de líquids.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g de mongeta tendra  
  • 20 ml de vinagre de vi blanc  
  • 15 g d'avellanes torrades  
  • 15 g d'ametlles naturals  
  • 3 tomàquets secs
  • 1 gra d'all  
  • Torradetes 
  • Aigua  
  • Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Posem dins d'un got batedor 3 tomàquets secs en oli, un grapat d'avellanes torrades pelades i unes torrades de pa, un gra d'all i un grapat d'ametlles naturals pelades. Hi afegim 80 g d'oli OVE,  20 ml de vinagre de vi blanc i un raig d'aigua. Ho triturem fins a tenir la textura desitjada. Si cal, hi podem afegir més aigua o oli.
  2. Tallem del llarg uns 200 g de mongeta plana neta.
  3. Escalfem una paella fonda amb força oli d'oliva suau i hi anem tirant en tandes les mongetes. A mesura que vagin quedant fregides, les posem en un plat amb paper absorbent i després al plat de presentació.
  4. Mal tallem amb un ganivet un grapat petit d'ametlles naturals pelades.
  5. Emplatem les mongetes fregides amb ametlles picades de qualsevol manera per sobre i el bol amb salsa vermella
Anar al contingut