Mongeta fregida amb salsa vermella
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
La mongeta tendra és molt baixa en calories i rica en potassi; per tant, molt indicada per a persones que tenen retenció de líquids.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
- 200 g de mongeta tendra
- 20 ml de vinagre de vi blanc
- 15 g d'avellanes torrades
- 15 g d'ametlles naturals
- 3 tomàquets secs
- 1 gra d'all
- Torradetes
- Aigua
- Oli OVE
PREPARACIÓ
- Posem dins d'un got batedor 3 tomàquets secs en oli, un grapat d'avellanes torrades pelades i unes torrades de pa, un gra d'all i un grapat d'ametlles naturals pelades. Hi afegim 80 g d'oli OVE, 20 ml de vinagre de vi blanc i un raig d'aigua. Ho triturem fins a tenir la textura desitjada. Si cal, hi podem afegir més aigua o oli.
- Tallem del llarg uns 200 g de mongeta plana neta.
- Escalfem una paella fonda amb força oli d'oliva suau i hi anem tirant en tandes les mongetes. A mesura que vagin quedant fregides, les posem en un plat amb paper absorbent i després al plat de presentació.
- Mal tallem amb un ganivet un grapat petit d'ametlles naturals pelades.
- Emplatem les mongetes fregides amb ametlles picades de qualsevol manera per sobre i el bol amb salsa vermella