Moniato amb salsa de iogurt i magrana
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El moniato és gairebé tan ric amb betacarotè com la pastanaga; a més és font de substàncies que fan un fort efecte antioxidant.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
1 RACIÓ
1 moniato cuit
- 2 cullerades de tahina
- 1 iogurt natural
- 1 magrana
- Crostonets
- 1 raig de llet
- Oli OVE
- Sal
- Pebre
PREPARACIÓ
- Pelem un moniato cuit prèviament i l'aixafem amb una forquilla.
- L'amanim amb sal i pebre.
- En un bol barregem dues cullerades de iogurt natural, dues cullerades de tahina i un raig de llet. Ho integrem bé.
- Afegim la salsa en forma de fils per sobre del moniato.
- Desgranem mitja magrana i n'afegim els grans als moniatos.
- Afegim un grapat de crostonets al plat i un raig d'oli.