Musclos al curri

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els musclos destaquen nutricionalment pel seu contingut de iode i de ferro, nutrients essencials per al bon funcionament de l'organisme.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 2 PERSONES:

    500 g musclos 

  • 200 ml llet de coco
  • 2 cullerades curri groc en pols
  • 1 llima
  • 1 gra d'all 
  • 1/2 ceba 
  • Gingebre fresc
  • Alfàbrega
  • Oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Netegem 1/2 quilo de musclos. 
  2. Posem un raig d'oli a la cassola.
  3. Pelem un dit petit de gingebre, el ratllem sobre la cassola amb oli,
  4. Pelem i tallem a la brunesa un gra d'all i el posem a la cassola amb el gingebre.
  5. Tallem a mitges rodelles mitja ceba. 
  6. La posem a la cassola 5 minuts perquè es cogui.
  7. Afegim a la cassola 2 cullerades de curri groc en pols i ho integrem bé.
  8. Posem 200 ml de llet de coco a la cassola, apugem el foc perquè es redueixi i es vagi espessint.
  9. Quan la salsa estigui una mica més espessa, hi tirem els 500 g de musclos nets i tapem la cassola. Abaixem el foc i vigilem que els musclos es vagin obrint. 
  10. Mentrestant, tallem unes fulles d'alfàbrega fresca i les reservem.
  11. Emplatem els musclos oberts amb la seva salsa i acabem amb unes fulles d'alfàbrega i una mica de pell de llima que ratllem per sobre.
Anar al contingut