Musclos al curri
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
Els musclos destaquen nutricionalment pel seu contingut de iode i de ferro, nutrients essencials per al bon funcionament de l'organisme.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 2 PERSONES:
500 g musclos
- 200 ml llet de coco
- 2 cullerades curri groc en pols
- 1 llima
- 1 gra d'all
- 1/2 ceba
- Gingebre fresc
- Alfàbrega
- Oli OVE
PREPARACIÓ
- Netegem 1/2 quilo de musclos.
- Posem un raig d'oli a la cassola.
- Pelem un dit petit de gingebre, el ratllem sobre la cassola amb oli,
- Pelem i tallem a la brunesa un gra d'all i el posem a la cassola amb el gingebre.
- Tallem a mitges rodelles mitja ceba.
- La posem a la cassola 5 minuts perquè es cogui.
- Afegim a la cassola 2 cullerades de curri groc en pols i ho integrem bé.
- Posem 200 ml de llet de coco a la cassola, apugem el foc perquè es redueixi i es vagi espessint.
- Quan la salsa estigui una mica més espessa, hi tirem els 500 g de musclos nets i tapem la cassola. Abaixem el foc i vigilem que els musclos es vagin obrint.
- Mentrestant, tallem unes fulles d'alfàbrega fresca i les reservem.
- Emplatem els musclos oberts amb la seva salsa i acabem amb unes fulles d'alfàbrega i una mica de pell de llima que ratllem per sobre.