Pastís de xocolata i plàtan
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
La xocolata és rica en potassi, mineral que participa en la correcta funció muscular i neurològica.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
5 ous
150 g xocolata al 70%
80 g de sucre
50 g d'oli de coco
50 g de cacau desgreixat
3 plàtans grossos molt madurs
1 polsim de sal
PREPARACIÓ
- Separem clares i rovells de 5 ous en 2 bols.
- Muntem les clares amb les varetes elèctriques i hi afegim un pessic de sal.
- Blanquegem els rovells amb 80 g de sucre.
- Pelem 3 plàtans molt madurs i els trossegem.
- Posem els plàtans en un got americà i els triturem fins que n'aconseguim una massa uniforme i cremosa.
- Posem en un bol de vidre 150 g de xocolata negra i 50 g d'oli de coco i ho fonem al bany maria.
- Hi afegim el plàtan i ho barregem amb les varetes elèctriques. A continuació, hi afegim 50 g de cacau en pols i els rovells blanquejats, i ho continuem remenant.
- Hi afegim, a poc a poc, les clares muntades, amb una llengua.
- Repartim la barreja en 4 motlles i els fiquem al forn. La textura i la consistència hauria de ser com la d'una mousse. Coem la massa a 180º durant 25 minuts.
- Deixem que es temperi i ho servim directament dels motlles, tirant-hi per sobre una mica de xocolata blanca ratllada.