Patates farcides
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
350 g de bacallà salat
200 g oli OVE
125 g de llet
70 g de nata
50 g de mantega
4 rovells d'ou
4 patates Monalisa d'uns 250/300 g cadascuna
1 cabeça d'alls
un raig de vinagre blanc
una tros de formatge parmesà
dos grapats d'ametlles torrades
cibulet
sal grossa
PREPARACIÓ
- Posem una base de sal grossa en una safata i la posem al forn amb 4 patates grosses (250-300 g/u) i 1 cabeça d'alls. Ho deixem al forn a 220º durant 30 minuts.
- Traiem de la nevera un tàper amb 350 g de bacallà ja dessalat i el tallem a mida de macedònia.
- Posem al foc un recipient amb 125 g de llet, 70 g de nata i 50 g de mantega. Ho escalfem i hi afegim el bacallà. Deixem que arrenqui el bull, ho retirem del foc, ho tapem i deixem que infusioni durant 20 minuts.
- Separem les clares dels rovells de 4 ous. Posem els rovells en un bol i guardem les clares a la nevera per a un altre ús.
- Blanquegem els rovells amb un polsim de sal i hi anem afegint oli OVE i un raig de vinagre de vi blanc. Ho batem amb les varetes elèctriques fins que emulsioni.
- Traiem el bacallà del recipient de la llet i l'eixuguem. L'afegim al bol dels rovells.