Peres glacejades amb vainilla

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pera és una fruita molt lleugera que conté pectina, un tipus de fibra soluble natural que pot millorar la salut intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

    200 ml nata

    2 peres conference

    1 llima

    1 llimona

    Mitja beina de vainilla

    Mig got d'aigua

    Sucre blanc

    Sucre llustre

    Pebre rosa

PREPARACIÓ

  1. Posem en una paella al foc, mig got d'aigua, una cullerada de sucre blanc, mitja beina de vainilla i pells d'una llimona. Ho duem a ebullició.
  2. Pelem a quarts una pera conference. La posem amb l'almívar bullint. Tapem i coem durant 5 minuts.
  3. Deixem les peres en un plat perquè es refredin.
  4. En un bol fred hi posem 200 ml de nata 35% m.g. Muntem parcialment. Quan comença a pujar hi afegim una cullerada de sucre llustre. Continuem muntant.
  5. Afegim pebre vermell a la nata.
  6. Muntem les peres amb la nata pel voltant.
  7. Hi ratllem una mica de llima per sobre.
Anar al contingut