Peres glacejades amb vainilla
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La pera és una fruita molt lleugera que conté pectina, un tipus de fibra soluble natural que pot millorar la salut intestinal.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
Ingredients per a 1 persona:
200 ml nata
2 peres conference
1 llima
1 llimona
Mitja beina de vainilla
Mig got d'aigua
Sucre blanc
Sucre llustre
Pebre rosa
PREPARACIÓ
- Posem en una paella al foc, mig got d'aigua, una cullerada de sucre blanc, mitja beina de vainilla i pells d'una llimona. Ho duem a ebullició.
- Pelem a quarts una pera conference. La posem amb l'almívar bullint. Tapem i coem durant 5 minuts.
- Deixem les peres en un plat perquè es refredin.
- En un bol fred hi posem 200 ml de nata 35% m.g. Muntem parcialment. Quan comença a pujar hi afegim una cullerada de sucre llustre. Continuem muntant.
- Afegim pebre vermell a la nata.
- Muntem les peres amb la nata pel voltant.
- Hi ratllem una mica de llima per sobre.