Secret de porc agredolç

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de porc és rica en proteïnes de bona assimilació i en vitamines del grup B; cal menjar-se'n les parts magres i retirar-ne el greix visible.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 secrets
  • 10 avellanes torrades
  • 2 pomes golden
  • 1 gra d'all 
  • 1 pera ercolina
  • 1 cabeça d'alls 
  • 1 ceba petita 
  • 1 llimona 
  • Orenga fresca
  • Coriandre fresc
  • Farigola fresca
  • Pebre negre
  • Sal
  • Mostassa antiga
  • Julivert
  • 1 raig de cava
  • Oli OVE
  • Vinagre

     

PREPARACIÓ

  1. Preparem el marinat per a la carn.
  2. Triem, desfullem i tallem menudes unes branques d'orenga fresca, coriandre fresc, farigola fresca i julivert fresc. Ho reservem en un bol.
  3. Afegim 1 gra d'all pelat i ratllat al bol, afegim també la pela d'1 llimona neta i ratllada.
  4. Afegim 2 cullerades rases de mostassa antiga, un raig d'oli OVE i una mica de pebre negre, i ho barregem tot.
  5. Tallem a llesques i a contraveta 2 secrets de porc.
  6. Els salem i els posem al bol amb la marinada.
  7. Deixem que es marinin 30 minuts.
  8. Mentrestant, traiem el cor a dues pomes golden. Tallem per la meitat una pera i li traiem el cor, també. Posem les fruites a la safata del forn.
  9. Hi afegim una cabeça d'alls, a la qual li tallem la part de dalt. Afegim una ceba tallada per la meitat.
  10. Amanim aquestes verdures i fruites amb sal, pebre, un raig d'oli OVE, i hi afegim un raig generós de cava a la safata.
  11. La fiquem al forn i l'hi deixem 30' a 200 ºC.
  12. Passat aquest temps, deixem que els vegetals es refredin, pelem les fruites i les tallem a daus.  
  13. En un morter, hi posem la carn d'all escalivat que acabem de recuperar del forn. Hi afegim 10 avellanes torrades, un raig d'oli OVE i un raig de vinagre. Amb la mà de morter fem una picada.
  14. Posem una cassola al foc i hi posem un raig d'oli perquè s'escalfi. Un cop sigui força calent, li anem tirant els talls de porc marinats. Si la paella no és molt ampla, ho farem en tongades.
  15. Emplatem amb la picada per sota, la carn saltada, els vegetals tallats i una mica d'herbes fresques.
Anar al contingut