RAVIOLIS CRUIXENTS DE BOLETS AMB EL SEU FALS CAVIAR
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Jordi Badia, restaurant La Cabana. Berga
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Ingredients per als raviolis:
- 1 ceba mitjana
- 300 g de bolets variats
- 1 poma golden
- 1 botifarra negra
- 1 paquet de pasta wanton
- mantega
- Ingredients per al fals caviar:
- 200 g de crema de bolets
- 2 g d'agar-agar
- Oli vegetal molt fred
- (Necessitarem una xeringa per poder manipular els ingredients)
- Ingredients per a la crema de bolets:
- 1 kg de bolets
- 2 cebes mitjanes
- Oli
- Sal
- 200 g de nata líquida
- 1'5 l de caldo
PREPARACIÓ
Per fer la crema de bolets posem la ceba en una cassola amb oli i la fregim. Hi afegim els bolets i després la nata. Ho deixem reduir. Després hi afegim el caldo i ho deixem bullir una estona. Ho salpebrem i ho triturem fins que la crema quedi ben fina.
Per fer el fals caviar, posem al foc la crema de bolets i hi afegim l'agar-agar, que és una gelatina vegetal espessant. Quan arrenqui el bull, ho retirem i amb la xeringa fem degotar la crema en l'oli fred. Al cap de 5 min ja podem escórrer el fals caviar.
Per fer el farcit dels raviolis cruixents, posem una mica de mantega en una paella. Hi afegim la ceba, la poma a daus, els bolets i la botifarra negra tallada ben petita. Ho saltem tot, ho rectifiquem de sal i ho reservem. Pintem la pasta wanton amb mantega, la farcim amb els ingredients que acabem de coure i hi donem forma de ravioli. Fregim els raviolis amb oli molt calent.
I ja podem muntar el plat amb els raviolis, el caviar per sobre i acompanyats amb un enciam amanit amb vinagreta de mel.
Per fer el fals caviar, posem al foc la crema de bolets i hi afegim l'agar-agar, que és una gelatina vegetal espessant. Quan arrenqui el bull, ho retirem i amb la xeringa fem degotar la crema en l'oli fred. Al cap de 5 min ja podem escórrer el fals caviar.
Per fer el farcit dels raviolis cruixents, posem una mica de mantega en una paella. Hi afegim la ceba, la poma a daus, els bolets i la botifarra negra tallada ben petita. Ho saltem tot, ho rectifiquem de sal i ho reservem. Pintem la pasta wanton amb mantega, la farcim amb els ingredients que acabem de coure i hi donem forma de ravioli. Fregim els raviolis amb oli molt calent.
I ja podem muntar el plat amb els raviolis, el caviar per sobre i acompanyats amb un enciam amanit amb vinagreta de mel.