Receptes amb llaunes de conserva

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

INGREDIENTS

  • Una llauna de musclos

    Una llauna d'espàrrecs

    Una llauna de sardines

    Un ou

    Cabdells de Tudela

    Patates

    Arròs

    All

    Nyora en pols

    Fruita seca

    Sal i pebre

    Julivert 

    Oli de gira-sol

PREPARACIÓ

  1. Comencem aprofitant una llauna de musclos.
  2. Posem en el got de la batedora els musclos amb el suc de la conserva, un ou, una mica d'oli de gira-sol i ho triturem.
  3. En una paella, amb una mica d'oli, hi marquem uns cabdells de Tudela.
  4. Els salsem amb la salsa de musclos. Aquesta salsa pot acompanyar també altres verdures a la brasa, un arròs bullit, una torrada...
  5. Aprofitem també els troncs d'una llauna d'espàrrecs (sovint ens mengem només les puntes) per fer una crema.
  6. Bullim unes patates uns 20 minuts.
  7. Triturem les patates amb les puntes d'espàrrecs, el suc de la llauna i, si ens cal una mica d'aigua de la cocció de les patates perquè ens quedi ben fina.
  8. Ho rectifiquem de sal al final. 
  9. Amb una llauna de sardines farem un arròs.
  10. En una cassola, amb l'oli de conserva de les sardines, hi saltem uns alls laminats. 
  11. Hi afegim una culleradeta de nyora en pols i deixem que els alls es confitin a foc molt lent.
  12. Podeu afegir també uns bocinets de sardina en conserva.
  13. Hi posem l'arròs i el perlem.
  14. El cobrim amb aigua calenta, amb el doble de volum que el de l'arròs, i els deixem coure.
  15. Quan estigui llest, hi posem les sardines en conserva i, per sobre, una picada amb all, fruita seca, sal, una mica d'oli i julivert. 

.

 

 

 

Anar al contingut