Receptes amb llaunes de conserva
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuina salvatge
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Una llauna de musclos
Una llauna d'espàrrecs
Una llauna de sardines
Un ou
Cabdells de Tudela
Patates
Arròs
All
Nyora en pols
Fruita seca
Sal i pebre
Julivert
Oli de gira-sol
PREPARACIÓ
- Comencem aprofitant una llauna de musclos.
- Posem en el got de la batedora els musclos amb el suc de la conserva, un ou, una mica d'oli de gira-sol i ho triturem.
- En una paella, amb una mica d'oli, hi marquem uns cabdells de Tudela.
- Els salsem amb la salsa de musclos. Aquesta salsa pot acompanyar també altres verdures a la brasa, un arròs bullit, una torrada...
- Aprofitem també els troncs d'una llauna d'espàrrecs (sovint ens mengem només les puntes) per fer una crema.
- Bullim unes patates uns 20 minuts.
- Triturem les patates amb les puntes d'espàrrecs, el suc de la llauna i, si ens cal una mica d'aigua de la cocció de les patates perquè ens quedi ben fina.
- Ho rectifiquem de sal al final.
- Amb una llauna de sardines farem un arròs.
- En una cassola, amb l'oli de conserva de les sardines, hi saltem uns alls laminats.
- Hi afegim una culleradeta de nyora en pols i deixem que els alls es confitin a foc molt lent.
- Podeu afegir també uns bocinets de sardina en conserva.
- Hi posem l'arròs i el perlem.
- El cobrim amb aigua calenta, amb el doble de volum que el de l'arròs, i els deixem coure.
- Quan estigui llest, hi posem les sardines en conserva i, per sobre, una picada amb all, fruita seca, sal, una mica d'oli i julivert.
.