Saltat de kale amb anxoves
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 4-5 fulles col kale
- 25 g avellanes torrades
- 2 lloms anxova
- 1 bastonet pa
- 1/2 gra all
- Pebre d'Alep
- Oli OVE
- Vinagre blanc
- Sal
PREPARACIÓ
1. Posem a escalfar un raig generós d'oli d'oliva en una paella.
2. Mentre s'escalfa, fem una picada amb un grapat d'avellanes, un bastonet de pa i una culleradeta de pebre d'Alep.
3. Laminem un all i l'enrossim a la paella. Quan el tenim, el posem dins del morter juntament amb bona part de l'oli.
4. En l'oli sobrant a la paella, enrossim la kale un parell de minuts. Prèviament, haurem hagut de treure les penques.
5. Passat aquest temps, iniciem la segona cocció: hi aboquem un raig d'aigua, tapem la paella i ho deixem dos minuts més.
6. Amb el foc apagat, hi tirem un raig de vinagre blanc i l'integrem.
7. Servim posant-hi un parell de filets d'anxova per damunt, juntament amb la picada.