Saltat de kale amb anxoves

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'anxova es un peix blau ric en greixos omega-3 indispensables per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 4-5 fulles col kale
  • 25 g avellanes torrades
  • 2 lloms anxova
  • 1 bastonet pa
  • 1/2 gra all
  • Pebre d'Alep
  • Oli OVE
  • Vinagre blanc
  • Sal

PREPARACIÓ

1. Posem a escalfar un raig generós d'oli d'oliva en una paella.

2. Mentre s'escalfa, fem una picada amb un grapat d'avellanes, un bastonet de pa i una culleradeta de pebre d'Alep.

3. Laminem un all i l'enrossim a la paella. Quan el tenim, el posem dins del morter juntament amb bona part de l'oli.

4. En l'oli sobrant a la paella, enrossim la kale un parell de minuts. Prèviament, haurem hagut de treure les penques.

5. Passat aquest temps, iniciem la segona cocció: hi aboquem un raig d'aigua, tapem la paella i ho deixem dos minuts més.

6. Amb el foc apagat, hi tirem un raig de vinagre blanc i l'integrem.

7. Servim posant-hi un parell de filets d'anxova per damunt, juntament amb la picada.

Anar al contingut