Sopa de síndria i tomàquet

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aprofitar la fruita i la verdura de temporada i de proximitat és un bon consell; té un gust i una aroma més intensos, ja que ha madurat a la planta i això també li atorga propietats nutritives.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 RACIÓ

    1 tomàquet pera madur

  • 1 rodella de síndria 
  • 1/2 ceba tendra
  • 40 g formatge feta 
  • 1/2 gra d'all 
  • 1 cullerada vinagre blanc 
  • Menta fresca
  • 3 cullerades oli OVE 
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem una rodella de síndria i la posem en un got batedor.
  2. Tallem per la meitat un tomàquet pera madur i també l'afegim al batedor.
  3. Hi afegim 1/2 gra d'all pelat, i una cullerada de vinagre blanc i tres cullerades d'oli OVE.
  4. Ho turbinem tot fins a obtenir una textura de sopa.
  5. Aboquem la sopa a una gerra.
  6. Tallem a brunesa 1/2 ceba tendra i la reservem en un bol.
  7. Piquem ben menudes unes fulles de menta i les reservem al bol de la ceba.
  8. Afegim al bol 40 g de formatge feta i unes voltes de pebre negre, hi afegim un polsim de sal i, amb la forquilla i les mans, ho barregem fins aconseguir una pasta.
  9. Formem unes boles de formatge feta i ceba.
  10. Emplatem les boles de formatge i la sopa síndria i tomàquet. Ho rematem amb un raig d'oli OVE.
Anar al contingut