Sopa de síndria i tomàquet
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
Aprofitar la fruita i la verdura de temporada i de proximitat és un bon consell; té un gust i una aroma més intensos, ja que ha madurat a la planta i això també li atorga propietats nutritives.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
1 RACIÓ
1 tomàquet pera madur
- 1 rodella de síndria
- 1/2 ceba tendra
- 40 g formatge feta
- 1/2 gra d'all
- 1 cullerada vinagre blanc
- Menta fresca
- 3 cullerades oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem una rodella de síndria i la posem en un got batedor.
- Tallem per la meitat un tomàquet pera madur i també l'afegim al batedor.
- Hi afegim 1/2 gra d'all pelat, i una cullerada de vinagre blanc i tres cullerades d'oli OVE.
- Ho turbinem tot fins a obtenir una textura de sopa.
- Aboquem la sopa a una gerra.
- Tallem a brunesa 1/2 ceba tendra i la reservem en un bol.
- Piquem ben menudes unes fulles de menta i les reservem al bol de la ceba.
- Afegim al bol 40 g de formatge feta i unes voltes de pebre negre, hi afegim un polsim de sal i, amb la forquilla i les mans, ho barregem fins aconseguir una pasta.
- Formem unes boles de formatge feta i ceba.
- Emplatem les boles de formatge i la sopa síndria i tomàquet. Ho rematem amb un raig d'oli OVE.