Tataki de síndria amb olives i tàperes

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les tàperes son la poncella d'un arbust molt estès pel Mediterrani. Es molt ric en flavonoids que li atorguen propietats antiinflamatories.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

    Síndria

    Olives negres

    Tàperes

    Fulles alfàbrega fresca

    Vinagre vi negre

    Oli OVE

    Sal en escates

     

PREPARACIÓ

  1. Tallem 2 talls de síndria en forma de lingots, imitant un tataki de tonyina. Els afegim a una paella calenta amb una mica d'oli els marquem per totes bandes.
  2. Aboquem a la síndria un raig de vinagre de vi negre i ho coem.
  3. Tallem un grapat d'olives negres i de tàperes. Reservem.
  4. Traiem la síndria del foc i afegim a la paella les olives i les tàperes. Les saltem amb els sucs de la síndria.
  5. Tallem a trossos mida tataki la síndria marcada.
  6. Per a l'emplatat, posem la síndria en un plat amb sal en escates, les olives i les tàperes, el suquet de la paella i unes fulles d'alfàbrega. 
Anar al contingut