Tataki de síndria amb olives i tàperes
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
Les tàperes son la poncella d'un arbust molt estès pel Mediterrani. Es molt ric en flavonoids que li atorguen propietats antiinflamatories.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
Ingredients per a 1 persona:
Síndria
Olives negres
Tàperes
Fulles alfàbrega fresca
Vinagre vi negre
Oli OVE
Sal en escates
PREPARACIÓ
- Tallem 2 talls de síndria en forma de lingots, imitant un tataki de tonyina. Els afegim a una paella calenta amb una mica d'oli els marquem per totes bandes.
- Aboquem a la síndria un raig de vinagre de vi negre i ho coem.
- Tallem un grapat d'olives negres i de tàperes. Reservem.
- Traiem la síndria del foc i afegim a la paella les olives i les tàperes. Les saltem amb els sucs de la síndria.
- Tallem a trossos mida tataki la síndria marcada.
- Per a l'emplatat, posem la síndria en un plat amb sal en escates, les olives i les tàperes, el suquet de la paella i unes fulles d'alfàbrega.