Sopa minestrone amb col i parmesà

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La col és una de les verdures més riques en vitamina C, i una cocció curta i suau en minimitza les pèrdues.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    400 ml brou pollastre

  • Un quart de col
  • Mitja ceba de Figueres
  • 1 gra d'all
  • Formatge parmesà
  • Farigola fresca
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  •  

PREPARACIÓ

1. Tallem un quart de col i mitja ceba a la juliana i les reservem.

2. Piquem un all petit i el posem a la paella amb un raig d'oli.

3. Afegim a la cassola unes branques de farigola fresca, juntament amb les verdures reservades, i una mica de sal i pebre.

4. Deixem que el contingut de la cassola suï una mica.

5. Hi afegim el brou de pollastre, ho tapem i ho bullim 3 minuts.

6. Un cop tenim la sopa emplatada, hi ratllem una mica de parmesà.

Anar al contingut