Ssam de botifarra
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
Les herbes i espècies aromàtiques afegeixen gust i aromes a les preparacions, però no n'incrementen el valor calòric.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
2 RACIONS
4 fulles de cabdells d'enciam- 1/2 botifarra amb pebre
- 1 ceba dolça
- 2 cullerades d'ametlles torrades
- 2 cullerades de nous
- 2 cullerades d'oli OVE
- 1 cullerada de vinagre de vi blanc
- 1 cullerada de vinagre balsàmic
- Menta fresca
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
- Tallem a trossos petits una botifarra i la saltem en una paella amb l'oli ben calent. Quan la botifarra estigui cuita, l'enretirem de la paella i la reservem.
- Descartem la part verda d'una ceba tendra, emboliquem el bulb amb un drap i li donem uns quants cops forts amb el cul d'una cassola. Desemboliquem la ceba i la tallem amb les mans o amb un ganivet perquè quedin talls una mica més petits: mossegada grossa.
- Afegim en un bol la ceba esmicolada, una mica de sal i una cullerada de vinagre de vi blanc. Ho reservem.
- Piquerm a ganivet dues cullerades d'ametlles torrades i dues cullerades de nous pelades. Les posem dins d'un pot de vidre amb tapa.
- Afegim al pot dues cullerades d'oli OVE, una cullerada de vinagre balsàmic. Tapem el pot i sacsegem per fer una vinagreta.
- Agafem 4 fulles grans de cabdells d'enciam i farcim cada fulla amb 2 fulles de menta, una cullerada de ceba, uns trossos de botifarra i acabem amb la vinagreta de fruita seca.