Ssam de botifarra

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les herbes i espècies aromàtiques afegeixen gust i aromes a les preparacions, però no n'incrementen el valor calòric.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 RACIONS

    4 fulles de cabdells d'enciam 
  • 1/2 botifarra amb pebre 
  • 1 ceba dolça 
  • 2 cullerades d'ametlles torrades 
  • 2 cullerades de nous  
  • 2 cullerades d'oli OVE 
  • 1 cullerada de vinagre de vi blanc 
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic 
  • Menta fresca 
  • Oli OVE 
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem a trossos petits una botifarra i la saltem en una paella amb l'oli ben calent. Quan la botifarra estigui cuita, l'enretirem de la paella i la reservem.
  2. Descartem la part verda d'una ceba tendra, emboliquem el bulb amb un drap i li donem uns quants cops forts amb el cul d'una cassola. Desemboliquem la ceba i la tallem amb les mans o amb un ganivet perquè quedin talls una mica més petits: mossegada grossa.
  3. Afegim en un bol la ceba esmicolada, una mica de sal i una cullerada de vinagre de vi blanc. Ho reservem.
  4. Piquerm a ganivet dues cullerades d'ametlles torrades i dues cullerades de nous pelades. Les posem dins d'un pot de vidre amb tapa.
  5. Afegim al pot dues cullerades d'oli OVE, una cullerada de vinagre balsàmic. Tapem el pot i sacsegem per fer una vinagreta.
  6. Agafem 4 fulles grans de cabdells d'enciam i farcim cada fulla amb 2 fulles de menta, una cullerada de ceba, uns trossos de botifarra i acabem amb la vinagreta de fruita seca.
Anar al contingut