Tallarines de carbassó
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegana
- Informació nutricional -Obre
El carbassó és dels vegetals més baix en calories i aporta gran quantitat de potassi.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
1 carbassó- 1 llimona
- 1 llesca de pa de pagès
- 2 meitats de tomàquets secs en oli
- Olives sense pinyol
- Tàperes
- Alfàbrega fresca
- Orenga seca
- Oli OVE
- Pebre blanc
- Sal
PREPARACIÓ
- Tallem a daus una llesca de pa de pagès i els torrem en una paella amb una mica d'oli OVE. Quan el pa s'hagi torrat, apaguem el foc i ho reservem.
- Agafem un pelador estriat i anem pelant un carbassó fent làmines verticals en forma de tallarines.
- Posem les tallarines de carbassó en un bol i ratllem per sobre la pell d'una llimona. Tallem la llimona per la meitat i n'exprimim el suc dins del bol de les tallarines.
- Afegim al bol un bon raig d'oli OVE, unes voltes de pebre negre i sal i una mica d'orenga seca. Per últim, afegim també unes fulles d'alfàbrega que trenquem amb els dits. Barregem bé tots els ingredients del bol amb 2 forquilles.
- Piquem amb un ganivet un grapat d'olives sense pinyol i un altre grapat de tàperes. Les afegim al bol.
- Maltallem també 2 meitats de tomàquets secs en oli i les afegim al bol. Acabem d'integrar tots els ingredients.
- Emplatem amb el pa torrat per sobre.