Tallarines de carbassó

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El carbassó és dels vegetals més baix en calories i aporta gran quantitat de potassi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    1 carbassó
  • 1 llimona
  • 1 llesca de pa de pagès
  • 2 meitats de tomàquets secs en oli
  • Olives sense pinyol
  • Tàperes
  • Alfàbrega fresca
  • Orenga seca
  • Oli OVE
  • Pebre blanc
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem a daus una llesca de pa de pagès i els torrem en una paella amb una mica d'oli OVE. Quan el pa s'hagi torrat, apaguem el foc i ho reservem. 
  2. Agafem un pelador estriat i anem pelant un carbassó fent làmines verticals en forma de tallarines. 
  3. Posem les tallarines de carbassó en un bol i ratllem per sobre la pell d'una llimona. Tallem la llimona per la meitat i n'exprimim el suc dins del bol de les tallarines. 
  4. Afegim al bol un bon raig d'oli OVE, unes voltes de pebre negre i sal i una mica d'orenga seca. Per últim, afegim també unes fulles d'alfàbrega que trenquem amb els dits. Barregem bé tots els ingredients del bol amb 2 forquilles. 
  5. Piquem amb un ganivet un grapat d'olives sense pinyol i un altre grapat de tàperes. Les afegim al bol. 
  6. Maltallem també 2 meitats de tomàquets secs en oli i les afegim al bol. Acabem d'integrar tots els ingredients. 
  7. Emplatem amb el pa torrat per sobre. 

 

 

Anar al contingut