Trident de gaspatxos

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER A LA BASE DEL GASPATXO

    Pa sec

    Vinagre

    Oli d'oliva extra verge

    Sal 

    Aigua

     

    PER AL DE SÍNDRIA:

    Síndria

    Tomàquets

    Ceba tendra

    All

     

    PER AL DE MADUIXOTS

    Maduixots

    Cogombre

    Ceba tendra

     

    PER AL DE MELÓ:

    Meló

    Cogombre

    Ceba tendra

    Iogurt natural

    Menta

     

     

     

PREPARACIÓ

  1. Per començar a preparar el trident de gaspatxos, marinem el pa sec en vinagre.
  2. En un dels robots de cuina posem tomàquets madurs, síndria (amb la part blanca), una mica de ceba tendra i all.
  3. Hi afegim l'oli, el pa mullat en vinagre i la sal.
  4. Ho cobrim d'aigua i ho triturem.
  5. Una vegada triturat, ho passem pel colador xinès.
  6. Per al de maduixots, en el got del robot hi posem maduixots, cogombre i ceba tendra. 
  7. Hi afegim l'oli, el pa mullat en vinagre i la sal.
  8. Ho cobrim d'aigua i ho triturem.
  9. Una vegada triturat, ho passem pel colador xinès..
  10. Repetim l'operació amb el de meló, posant en aquest cas al got del robot cogombre, meló, ceba tendra, una mica de menta i iogurt natural.
Anar al contingut