Trident de gaspatxos
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER A LA BASE DEL GASPATXO
Pa sec
Vinagre
Oli d'oliva extra verge
Sal
Aigua
PER AL DE SÍNDRIA:
Síndria
Tomàquets
Ceba tendra
All
PER AL DE MADUIXOTS
Maduixots
Cogombre
Ceba tendra
PER AL DE MELÓ:
Meló
Cogombre
Ceba tendra
Iogurt natural
Menta
PREPARACIÓ
- Per començar a preparar el trident de gaspatxos, marinem el pa sec en vinagre.
- En un dels robots de cuina posem tomàquets madurs, síndria (amb la part blanca), una mica de ceba tendra i all.
- Hi afegim l'oli, el pa mullat en vinagre i la sal.
- Ho cobrim d'aigua i ho triturem.
- Una vegada triturat, ho passem pel colador xinès.
- Per al de maduixots, en el got del robot hi posem maduixots, cogombre i ceba tendra.
- Hi afegim l'oli, el pa mullat en vinagre i la sal.
- Ho cobrim d'aigua i ho triturem.
- Una vegada triturat, ho passem pel colador xinès..
- Repetim l'operació amb el de meló, posant en aquest cas al got del robot cogombre, meló, ceba tendra, una mica de menta i iogurt natural.