Els plats de Nandu Jubany, a "Cuines"
Aquesta setmana, el mediàtic i reputat cuiner Nandu Jubany aterra al "Cuines" per passar 4 dies fent-se càrrec dels fogons del programa. El Nandu, que dirigeix altres cuines, com ara les de l'Hotel Majestic de Barcelona, té a Can Jubany, la casa "de referència", una estrella Michelin.
Dilluns Nandu Jubany prepararà un caneló de brandada de bacallà, però embolicat amb carbassó, en lloc de pasta.
Dimarts el cuiner osonenc farà uns ous esclatats amb bolets i unes personals "migas" de sobrassada, inspirades en un plat tradicional de la Manxa.
Dimecres, pren el protagonisme el peix, amb un interessant suquet de gambes de Palamós, en què les coccions s'adeqüen a cada producte per mantenir millor les textures i gustos de cadascun.
I per tancar el seu pas pel programa, Nandu Jubany ens cuinarà dijous un llom de xai rostit amb tubercles, que podreu adaptar segons els que hi hagi en cada temporada.
