Cal Grau inverteix tres milions en un nou celler al Priorat

La companyia Cal Grau, especialitzada en l'elaboració de vins de gamma alta, ha invertit uns tres milions d'euros en la construcció d'un nou celler a la seva finca del Molar. L'empresa ha constituït també la filial comercial Gestió Vitivinícola, amb seu a Madrid.
1 min
El nou celler de "La solana de Cal Grau", que ha comportat la creació de vuit llocs de treball, produirà vi negre de criança i reserva dins de la Denominació d'Origen del Priorat. La companyia espera facturar 1,3 milions d'euros amb el seu nou celler en plena producció, fet que suposa assolir un total de 85.000 a 100.000 ampolles anuals. Cal Grau és el resultat de l'associació entre el Grup de Bodegas Hebe i Miguel Piñol i Saluddes, propietari de la finca "La Solana del Grau", per desenvolupar un projecte vitivinícola comú al Priorat.

Avui és notícia