La cooperativa Arrossaires del Delta de l'Ebre llança al mercat tres varietats noves d'arròs
La cooperativa Arrossaires del Delta de l'Ebre ha llançat al mercat tres varietats noves d'arròs: la denominada "bomba", l'ecològic i el basmati, amb les quals es preveu incrementar la producció, que l'any passat es va situar en els 45 milions de quilos. Aquestes tres noves apostes comercials es destinaran, igual que la resta de la producció, en el 50% al mercat català i l'altra meitat a la resta de l'Estat, principalment a les zones nord i centre.
1 min
L'arròs de la varietat "bomba" és molt apreciat en el sector de la restauració, ja que absorbeix els gustos i té un molt bon comportament a la cuina, mentre que l'ecològic es dirigeix a un petit sector del mercat, "molt exigent", que valora el fet que aquest tipus d'arròs tingui un tractament diferenciat des del camp fins a la seva venda. L'arròs basmati és una varietat que està aconseguint una important quota de mercat, ja que es consumeix principalment entre els immigrants, encara que el consumidor català ho demana cada vegada més. Aquestes tres noves varietats d'arròs s'elaboraran i empaquetaran en unes instal·lacions noves que la cooperativa Arrossaires del Delta de l'Ebre té previst inaugurar en el segon semestre d'aquest any a Deltebre, que ocupen uns 99.000 metres quadrats.