El millor restaurant de càmping de la Costa Daurada, a "Joc de cartes estiu"
El primer restaurant que visitem és el Maykao, del Càmping Torre del Sol, a Mont-roig del Camp, un local a peu de platja que barreja la cuina mediterrània més tradicional de la Puri Álvarez amb el toc modern del seu gerent, Llorenç Muñoz.
Després, entrem al Càmping Arc de Barà, a Roda de Berà, per conèixer el Fusta Mar, un restaurant que ha aconseguit traslladar l'essència del Far West a la costa tarragonina i que encapçala el David Arranz amb la seva parella, Meryem Nouinou.
I l'última parada és al Salioli, del Camping Creixell, a Creixell, on l'Adrián Gómez vol continuar amb el llegat dels seus pares, però reconvertint l'oferta gastronòmica amb l'ajuda del seu cap de cuina, Agustí Ferreres.
Qui s'erigirà com el millor restaurant en un càmping de la Costa Daurada i s'emportarà el premi de 3.000 ? Qui demostrarà que un dia de piscina es pot culminar amb un àpat excepcional?