El millor restaurant informal del Baix Ebre, a "Joc de cartes"
Marc Ribas visita Tortosa, l'Ametlla de Mar i Deltebre per conèixer quatre propostes gastronòmiques desenfadades i autèntiques a la comarca del Baix Ebre. L'objectiu d'aquesta setmana és trobar el millor restaurant informal de la comarca.
Comencem a La Tasca de Sant Jordi, el restaurant que la Susana Teresa Lees acaba d'obrir en una urbanització de l'Ametlla de Mar amb la intenció de crear un espai familiar i divertit.
El segon àpat el fem a Los Banys, el restaurant que el Gerard Riera va obrir a Tortosa per poder oferir el que ell com a client no trobava enlloc.
I ens quedem a la capital ebrenca per conèixer La Tasca Bohèmia, un restaurant de fa més de 40 anys on la Mari Lozano encara canta els plats i passa el compte de memòria.
Acabem la ruta pel Baix Ebre a Deltebre, a Lo Raconet de Fermín, on la Yolanda Ramos prepara la cuina deltaica que va aprendre de ben petita al restaurant de la seva mare.
Qui s'emportarà els 5.000 euros i aixecarà el títol del millor restaurant informal del Baix Ebre? I qui guanyarà el Plat Estrella del programa, que aquesta temporada escull en Marc després de tots els àpats?