
Les receptes de "La fonda"
Amanida de tomàquet i ceba al cop de puny
23/07/2018 - 15.59 Actualitzat 25/07/2018 - 16.02
Ingredients per a quatre persones
4 cebes de Figueres
4 tomàquets d'amanir
col confitada
olives negres
sal gruixuda en escames
oli d'oliva verge extra
vinagre de vi negre
Preparació
- Peleu les cebes i emboliqueu-les en un drap.
- Aixafeu-les a cops de puny o amb la ma de morter fins que la ceba quedi ben esberlada, però no xafada, que treu tot el suc.
- Renteu-la bé amb aigua i un raig de vinagre, escorreu-la i repetiu l'operació amb totes les cebes.
- Poseu-les al plat, afegiu la col confitada ben escorreguda, els tomàquets nets i tallats a talls, les olives i amaniu amb un pols de sal i un bon raig d'oli.
Avui és notícia
S'amplia la prohibició d'accés als espais naturals per la pesta porcina: consulta els 91 municipis
Tres milions de porcs i senglars morts: el viatge de la pesta porcina per la Unió Europea
Senglars: d'estar prop de l'extinció a ser un risc per a l'expansió de la pesta porcina africana
El preu del porc segueix baixant en picat per evitar excedents i facilitar l'exportació a Europa
S'eleven a 13 els positius per pesta porcina africana, tots dins de la zona afectada