Sílvia Munt Premi Gaudí d'Honor 2026
Rosalía LUX Tour
Nou atac israelià Gaza
ES-Alert dana
Federica Mogherini
Matthew Perry
Mundial 2026 Trump
Veritats i mentides immigració
Origen pesta porcina
Ajuts cotxe elèctric
Fira de Guadalajara
Manga Barcelona
Copa del Rei
Atlètic Balears Espanyol
Sant Andreu

Les receptes de "La fonda"

Amanida de tomàquet i ceba al cop de puny

23/07/2018 - 15.59 Actualitzat 25/07/2018 - 16.02

Ingredients per a quatre persones


4 cebes de Figueres

4 tomàquets d'amanir

col confitada

olives negres

sal gruixuda en escames

oli d'oliva verge extra

vinagre de vi negre


Preparació
 

  1. Peleu les cebes i emboliqueu-les en un drap.
     
  2. Aixafeu-les a cops de puny o amb la ma de morter fins que la ceba quedi ben esberlada, però no xafada, que treu tot el suc.
     
  3. Renteu-la bé amb aigua i un raig de vinagre,  escorreu-la i repetiu l'operació amb totes les cebes.
     
  4. Poseu-les al plat, afegiu la col confitada ben escorreguda, els tomàquets nets i tallats a talls, les olives i amaniu amb un pols de sal i un bon raig d'oli.