Brandada de bacallà

1 min

Ingredients per a quatre persones


1/2 quilo de bacallà esqueixat

1 raig d'oli d'oliva extra verge

1/2 litre d'oli de girasol

4 grans d'all

1 dl llet sencera

Preparació

  1. Dessaleu el bacallà amb un parell d'aigües. Escorreu-lo bé.
  2. En un cassó amb un raig d'oli d'oliva extra verge, feu-hi ofegar sense que agafin color els alls laminats.
  3. Tot seguit, tireu-hi el bacallà i doneu-li un tomb que es cogui lleugerament.
  4. Quan comenci a treure aigua, traieu el cassó del foc i amb l'ajuda d'un morter aneu esmicolant el bacallà que es faci una pasta.
  5. Aneu afegint a poc a poc, un fil d'oli i aneu triturant i lligant com si es tractés d'una maonesa.
  6. Mentre aneu lligant amb l'oli, aneu incorporant petits raigs de llet.
  7. Quan la brandada estigui ben lligada i ferma, ja podeu parar.
  8. Poseu-la en petites cassoletes i serviu-lo amb unes bones torrades de pa de pagès.

Temes relacionats

Avui és notícia

Més sobre Cuina

Mostra-ho tot