"Catalunya Experience" emociona els sommeliers japonesos Tassy i Mash, que fan pinya en un castell per la diada de Santa Tecla
En Tassy i en Mash viuen a Osaka i a Tòquio, respectivament, i són grans coneixedors dels vins catalans. La invitació del programa els va fascinar: venir a Catalunya els va semblar meravellós, però les seves agendes laborals són complicades i van confessar que gairebé mai fan vacances.
Aquests dos sommeliers japonesos van arribar a l'aeroport de Barcelona amb posat seriós. Feien cara de viatjar per feina, però els esperava un equip de televisió amb ganes de sorprendre'ls. En plena temporada de verema, van anar al Penedès i al Priorat a visitar vinyes i cellers, i van fer tastos amb els millors enòlegs: els mags del vi i el cava que sempre havien volgut conèixer. El que no s'esperaven, però, era que Pep Bou els fes entrar en el món màgic de les bombolles, ni que s'acabarien posant la faixa per fer pinya en un castell per la diada de Santa Tecla.
Mash Shiokawa, Japó: "Veure aixecar aquell castell, la plaça plena de gent... va ser molt emocionant. Hi va haver un moment que vaig sentir que tenia llàgrimes als ulls"
"Catalunya Experience", dirigit per Xavier Brichs, mostra Catalunya al món a través de la mirada dels seus convidats. Són viatgers de perfils variats, amb una gran influència a les xarxes socials o als mitjans de comunicació, que provenen dels cinc continents.
Durant el viatge, comparteixen experiències amb persones que coneixen i s'estimen el lloc on viuen, de les Terres de l'Ebre al Pirineu, passant per la Garrotxa i la Costa Brava. Uns paisatges que els espectadors poden redescobrir amb una imatge cinematogràfica d'alta qualitat i escoltant les converses en anglès, la versió original del rodatge, o bé doblades i/o subtitulades.
