Comença la verema al celler Castell del Remei, que vol augmentar les vendes al mercat interior

Ja ha començat la verema a les finques del celler Castell del Remei. La varietat blanca chardonnay ha estat la primera que s'ha recol·lectat. Enguany, s'espera veremar al voltant d'un milió de quilos de raïm, uns 200.000 menys que l'any passat. Segons els responsables de la firma, s'ha apostat més per la qualitat que per la quantitat. Els cellers Castell del Remei exporten el 70% de la producció, una realitat que a partir d'ara es vol canviar.
1 min
L'objectiu és augmentar les vendes al mercat interior i aconseguir així que la meitat de la producció es distribueixi en restaurants i botigues especialitzades de l'estat espanyol. Pel que fa a les característiques del raïm d'aquesta anyada, les baixes temperatures han provocat una maduració lenta dels ceps i han retardat l'inici de la verema. Això provocarà que els vins que se n'obtiguin potenciïn les seves aromes primàries, les que tenen el raïm en el moment de la verema. La verema s'acabarà el novembre amb la recol·lecció de les varietats més tardanes de raïm negre.

Avui és notícia