"Cuines" surt del plató i estrena seccions a l'estiu
Els dimarts, dimecres i divendres, "Cuines" sortirà del plató per traslladar els fogons al Celler Can Morral del Camí, a Santa Maria de Vilalba. A banda, s'incorporaran convidats i receptes pensades per als dies de sol i de vacances.
Els dilluns, en Marc cuinarà amb una cara coneguda dels espectadors de TV3 una amanida, un dels plats estrella de l'estiu. Entre altres hi participaran Ana Boadas, Xavi Valls o Maria Fernández.
Els dimarts hi haurà receptes amb aliments d'alt valor nutritiu, com l'oli de coco, la xia o les algues. La nutricionista Carla Zaplana oferirà consells i parlarà de les propietats d'aquests aliments.
Els dimecres hi passaran alguns dels bloguers i instragramers més influents a la xarxa sobre cuina i nutrició, com Mikel López de Iturriaga, responsable del blog "El comidista", del diari "El País"; Laura López, una de les instragrameres sobre cuina i menjar més seguides, i Núria Valls, responsable d'"El bloc de la mami".
Els dijous, en Marc prepararà receptes que es poden dur a la carmanyola, cap a la feina, la platja o la muntanya.
I els divendres la proposta serà fer cuina a la brasa, un altre dels clàssics de la temporada estiuenca: broquetes, culatí, sardines, etc.
