
Bilbao
El Celler de Can Roca, escollit el segon millor restaurant del món
19/06/2018 - 22.37 Actualitzat 20/06/2018 - 20.31
El Celler de Can Roca ha estat designat segon millor restaurant del món, en la llista dels Millors 50 Restaurants del Món que elabora la revista "Restaurant". L'establiment dels germans Roca ha guanyat una posició respecte a l'any passat, però no ha pogut repetir el número 1 dels anys 2013 i 2015.
El resturant Disfrutar, de l'Eixample de Barcelona, ocupa el número 18 i, a més, s'ha endut el premi a millor debut a la llista.
I Tickets, d'Albert Adrià, ha baixat de la posició 25 a la número 32, però es manté entre els 50 millors del món.
Els Oscars de la gastronomia l'ha guanyat la Osteria Francescana di Módena.
Entre els 50 millors restaurants del món n'apareixen quatre de bascos, el Mugaritz de Sant Sebastià, al lloc número 9; l'Asador Etxebarri, al 10; l'Arzak, de Juan Mari Arzak, que ocupa el lloc 31, i l'Azurmendi, a Larrabetzu, que apareix al lloc 43 i que també ha guanyat el premi al Restaurant Sostenible.
La cerimònia de la revista 'Restaurant' se celebrava tradicionalment a Londres però el 2016 va traslladar-se a Nova York i el 2017 va fer-se a la ciutat australiana de Melbourne. Aquest any ha decidit tornar a Europa i s'ha celebrat a Bilbao.
Avui és notícia
El ministeri investiga si el brot de pesta porcina africana ha sortit d'un laboratori
S'amplia la prohibició d'accés als espais naturals per la pesta porcina: consulta els 91 municipis
El pes del sector porcí català: 4.260 milions d'euros de negoci a l'exterior
La Comissió Europea desaconsella sacrificar senglars i recomana deixar que el virus actuï
Senglars: d'estar prop de l'extinció a ser un risc per a l'expansió de la pesta porcina africana