Els plats preferits de Joan Roca

Per esmorzar, dolç, i per sopar, ous: el xef del Celler de Can Roca ens desvela les seves preferències culinàries
Redacció
1 min

Què li agrada per esmorzar a Joan Roca? Quins són els seus plats preferits? I per quina exquisitat perd l'oremus?

El cuiner gironí se sotmet al qüestionari culinari de Pep Nogué a "La fonda", on ens dibuixa el mapa dels seus gustos al voltant de la taula.

Per esmorzar, soc de menjar dolç: fruita, cafè i cereals.

Les gambes de Palamós

Preguntat pel seu plat preferit del mar, no ha dubtat ni un segon a respondre:

Les gambes, sobretot les de Palamós, que són extraordinàries i són un producte fetitxe a la cuina d'El celler de Can Roca

Els frankfurts del König

Una mica avergonyit, Joan Roca ens confessa que els frankfurts que se serveixen en aquest restaurant són un dels seus plaers culpables.

Els ous, cuinats de totes les formes

Per sopar, m'agrada menjar ous en qualsevol de les maneres que es puguin preparar.

Les anèmones, la mossegada que li fa veure el cel!

El plat d'anemones fregides, les 'ortiguillas de mar'. És com si et posessis el mar a la boca.

Avui és notícia