Un viatge per la cuina de la Segarra, terra de frontera
El programa va començar la seva aventura a Santa Coloma de Queralt, a la Conca de Barberà, dins l'altiplà de la Segarra. La Barbacana, propietat de la Maria Casajoanes, és un restaurant on es pot trobar cuina d'autor, amb tocs de la zona i producte de proximitat. La Maria regenta el local juntament amb el seu home i van començar disposats a fer que el ritme no s'aturés en cap moment.
La següent parada va ser al Kokoro. La seva propiètaria, Cinta Benet, és advocada de professió i està en el món de la restauració una mica per accident. Porta el tema de la gestió i, tot i que s'ha hagut de reinventar profesionalment, va demostrar que és valenta i tira endavant el negoci.
Marc Ribas va visitar també la Braseria l'Alzina, el restaurant d'Anna Solé. Un negoci del tot familiar. L'Anna treballa amb el seu home i la seva sogra i entre tots tres lluiten cada dia per tirar-lo endavant. Però com afirmava l'Anna al programa, "per viure de tot has de riure".
I al Nobadis, Juanjo Ceresuela els va obrir les portes de casa seva, un negoci familiar des de l'any 1989 que el Juanjo va heretar quan els seus pares es van jubilar. Al programa, el Juanjo hi va posar energia i la Gemma, la cuinera del local, concentració.