Sílvia Munt Premi Gaudí d'Honor 2026
Rosalía LUX Tour
Nou atac israelià Gaza
ES-Alert dana
Federica Mogherini
Matthew Perry
Mundial 2026 Trump
Veritats i mentides immigració
Origen pesta porcina
Ajuts cotxe elèctric
Fira de Guadalajara
Manga Barcelona
Flick Barça prèvia Betis
Eric Garcia renova Barça
Hugo Mallo abús sexual

La pastisseria Hofmann, escollida la millor de Catalunya

Eric Ortuño, de L'Atelier Barcelona, i les pastisseries Targarona, d'Igualada, i Sauleda, de Sant Cebrià de Vallalta, també estan entre els premiats pel Gremis de Barcelona i Girona

10/06/2022 - 18.36 Actualitzat 12/06/2022 - 08.47

La Pastisseria Hofmann, al barri del Born de Barcelona, ha guanyat el premi a la Millor Pastisseria de Catalunya que atorguen els Gremis de Barcelona i Girona.

Mey Hofmann, que va morir fa sis anys, va crear la pastisseria el 2008 i des del 2019 la dirigeix Miquel Guarro. És una pastisseria d'autor, amb un repertori que canvia segons la temporada. El croissant de mascarpone i el de mantega són dos dels seus productes més famosos.

Ha guanyat el premi al millor croissant artesà de mantega el 2010, el premi a la millor pasta de te el 2015 i la Fava de Cacau a la millor pastisseria de Catalunya el 2020.

Miquel Guarro i Sílvia Hofmann, de la pastisseria Hofmann, Josep Maria Guasch, de Targarona, i Eric Ortuño, de L'Atelier Barcelona (Gremi de Pastisseria de Barcelona)

Diumenge es farà la gala que entregarà aquest premi i tota la resta que concedeixen els Gremis de Pastisseria de Barcelona i Girona:

  • Premi Trajectòria Professional: Eric Ortuño, fundador de L'Atelier Barcelona
  • Premi Innovador: Targarona, d'Igualada (Anoia)
  • Premi Emprenedoria: Sauleda, de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme)
  • Premi a la Pastisseria Agremiada més Antiga: La Confiança, de Gelida (Alt Penedès)
  • Premi Personatge més Dolç: el periodista Eloi Vila
  • Premi Millor Professional en Xarxes Socials: Miquel Guarro, director de Hofmann
  • Premi Millor Pastisseria en Xarxes Socials: Hofmann
  • Premi al Millor Pastisser de la província de Girona: Agustí Juhé, de Pastisseria Juhé de l'Escala (Alt Empordà)
  • Premi a la Millor Trajectòria Professional (Girona): Miquel Costabella

L'Escola de Pastisseria també ha atorgat la Medalla de Mestre Pastisser a Jaume Viñallonga, de Montornès del Vallès, al Vallès Oriental.