Quatre receptes per fer en menys de 3 minuts
1. Hummus de remolatxa
Ingredients:
- Cigrons cuits
- Remolatxa bullida
- 2 cullerades de tahina
- Suc de mitja llimona
- Oli d'oliva
- Aigua
Agafem el vas del túrmix o la Thermomix i hi aboquem abans de tot els cigrons i la remolatxa. Seguidament, hi posem un parell de cullerades generoses de tahina, el suc de mitja llimona, oli d'oliva i aigua fins a aconseguir la textura que us agradi... Ho triturem i ho assaborim!
2. Truita de patates xips
Ingredients:
- 2 o 3 ous
- 1 bossa de patates xips
- Nata líquida per cuinar
- Sal
- Pebre
Com qualsevol altra truita, hem de batre els ous i posar tots els ingredients en una paella. En aquest cas, hi afegim un grapat de patates xips, un raig de nata líquida, sal i pebre al gust i ho remenem durant mig minut. Un cop feta per sota, pleguem la truita sobre si mateixa i ho servim!
3. Pa fregit estil "fritos"
Ingredients:
- "Tortillas" de blat de moro
- Sal
- Pebre
Tallem les "tortillas" en tires d'un parell de centímetres d'amplada i les fregim. Les traiem de l'oli i hi tirem espècies, sal i pebre al gust. Poden servir-ho per sucar alguna salsa, per acompanyar una sopa o com a aperitiu.
4. Emulsió de iogur i anxoves
Per amorosir una amanida de fulles amargants d'escarola, endívia i col blanca.
Ingredients:
- Iogurt cremós
- 8 filets d'anxova
- Oli de la llauna d'anxoves
- Oli de gira-sol
Agafeu un pot del túrmix i hi poseu tres cullerades generoses de iogurt ben cremós, vuit filets d'anxova i una mica de l'oli de la llauna, l'acabeu d'omplir fins a tres quarts d'oli de gira-sol. Ho aneu emulsionant de baix a dalt agafant l'oli amb cura i a poc a poc, fins a aconseguir una emulsió muntada i cremosa de gust espectacular!
