Bondi Beach
La Marató càncer
Argüello
Xile eleccions
Héctor Alterio
Jubilació
Peter Greene
"Trump gold card"
Carles III
Trinitarios Catalunya
Cas Leire Díez
Concerts Nadal
Motta Reial Societat
Alabès Madrid
Joan Garcia Ter Stegen

"Cuines"

Receptes amb bròquil i bròcoli: ràpides, saboroses i ideals per al dia a dia

Descobreix com cuinar bròquil i bròcoli amb més gust: receptes fàcils i ràpides del "Cuines" per al teu menú de cada dia

26/11/2025 - 09.46 Actualitzat 26/11/2025 - 12.35

El bròquil i el bròcoli són ingredients versàtils que donen molt de joc a la cuina. Si t'agrada cuinar però no sempre tens temps, aquestes receptes del "Cuines" són per a tu.  

Fàcils, ràpides i plenes de sabor, pensades perquè puguis preparar plats saludables amb aquesta verdura font de vitamina C.  

Receptes de bròquil fàcils en menys de 10 minuts 

Bròquil a la catalana 

Un plat calent amb bròquil morat saltat, impregnat de les aromes del pernil. El contrast entre el seu punt salat, la dolçor subtil de les panses i el cruixent dels pinyons crea una combinació equilibrada i deliciosa. Ideal per a un sopar ràpid i nutritiu. 

Amanida cruixent de bròquil 

Amanida de bròquil verd, fresca i vibrant, vestida amb una crema aromàtica i una vinagreta que hi aporta llum i caràcter. Els fruits secs i el pa torrat hi sumen gust i energia. Llesta en només deu minuts

La tindràs llesta en només deu minuts! 

Bròcoli en menys de 30 minuts: idees saludables i delicioses

Sopa cremosa de bròcoli 

Una sopa cremosa de bròcoli, amb el toc aromàtic de l'all i la ceba. Un rajolí de nata la torna encara més sedosa, mentre que els festucs i el bròcoli prèviament reservats hi aporten el toc cruixent i la textura. Fàcil, ràpida i plena de sabor. Una delícia que entra sola

Crema de bròcoli i alvocat 

Una crema de bròcoli i alvocat suau, amb un punt fresc de llima que la fa lleugera.  

Els troncs de bròcoli envinagrats i les pipes de carbassa hi posen cruixent i contrast, i les galetes salades sorprenen en cada cullerada. L'alfàbrega aporta una aroma i un color que fan el plat més viu. Totalment vegetariana, fàcil de preparar i plena de sabor. 

Saltat de bròcoli 

Un plat ràpid, saludable i ple de color, amb el bròcoli cuinat a foc viu i aromatitzat amb oli d'oliva, all i un toc d'espècies. Cruixent i fresc, és perfecte tant per acompanyar proteïnes com per servir com a guarnició lleugera i saborosa

Perfecte tant per acompanyar proteïnes com per servir com a guarnició lleugera i saborosa

Tens una hora? Prova de fer aquestes receptes amb bròquil  

Bròquil gratinat 

Un gratinat reconfortant en què el bròquil conserva el verd intens i els nutrients antioxidants, i es cobreix d'una beixamel sedosa i mozzarella daurada. Les tiges gruixudes, avinagrades amb vinagre de xerès, aporten frescor i textura, mentre que les anxoves hi donen un toc salat sorprenent. 

Bròquil cremós amb saltat de bolets 

Bròquil cremós amb ceps i cansalada daurada, amb un gratinat de formatge que aporta melositat i color. El formatge gratinat hi afegeix un punt melós i irresistible. Un plat lleuger i ple de caràcter. 

Bròcoli amb vinagreta de cacauet 

Bròcoli al vapor amb un toc d'all i bitxo que en desperta l'aroma. La vinagreta de cacauet, llima i balsàmic hi aporta cremositat i un punt dolç-salat que enganxa. Lleuger, vibrant i ple de personalitat

Bròquil arrebossat amb farina d'ametlles i maionesa de taronja 

Trossos de bròquil, daurats i tendres, arrebossats amb una fina capa d'ametlla torrada que en ressalta el sabor. La maionesa de taronja hi afegeix un toc cítric i cremós que eleva el conjunt, creant un contrast delicat i sorprenent. 

Deliciosos! 

Ja tens les idees i els ingredients, ara toca posar-se el davantal i deixar volar la creativitat.