cireres
Idees, trucs i receptes per gaudir d'una de les fruites més esperades de l'any: les cireres
És temps de cireres

Cuina amb cireres com mai abans: receptes que trenquen esquemes

Aperitius, carns, peixos i postres amb cireres: deixa't sorprendre!

Les cireres no són només aquella fruita dolça que mengem a l'estiu o la clàssica estrella de la melmelada de la iaia. Són petits tresors vermells que es poden colar en qualsevol plat per incorporar-hi una sorpresa que no t'esperes.  

En aquest recull trobaràs receptes fàcils, amb personalitat i de temporada, pensades per fer que miris les cireres amb uns altres ulls, des de l'aperitiu fins a les postres. Vols saber com transformar aquesta fruita en protagonista de plats que no passen desapercebuts? Doncs que no se'n parli més!

Aperitius i entrants inesperats amb cireres

Tàrtar de cireres

No tot el que és vermell és carn. Aquest tàrtar planta cara als clàssics amb un toc de cirera fresquíssima. 

Gaspatxo de cireres amb anxoves i recuit de cabra

Cireres que refresquen i anxoves que piquen l'ullet acompanyades d'un recuit de cabra. Un gaspatxo que et fa dir "per què no ho havia tastat abans?". 

Tataki de síndria

Entrant sorprenent i fresc per a l'estiu: tataki de síndria amb vinagreta de cireres, menta i llima. Una recepta creativa i 100% vegetal.

Cuscús de coliflor

Cuscús de coliflor amb un toc sorprenent de cireres caramel·litzades: frescor i dolçor que donen vida a un plat saludable i ple de sabor.

Filets de sardina marinats amb all blanc i cireres

Sardines, all i cireres. Sona estrany? Espera a tastar-ho. Una recepta que no demana permís per brillar.

 

Primers plats amb cireres que trenquen esquemes

Sopa de cireres amb gambes

Cireres i gambes, un xoc que no esperes, però que el paladar agraeix. Una sopa fresca, lleugera i amb personalitat pròpia.

Carn i cireres: una combinació que no esperaves

Conill amb cireres

Conill marinat amb comí i gingebre, cuinat amb cireres, que li donen un toc dolç inesperat. Un clàssic amb un punt de sorpresa ben català. 

Conill amb cireres
Una altra opció deliciosa és fer-les amb conill

Llom amb cireres

Llom que es deixa seduir per la cirera, sense fer soroll, però deixa empremta. Un plat de confiança. 

Confit d'ànec amb salsa de cireres

Un plat de diumenge que fa ballar l'ànec cruixent amb una salsa de cireres digna d'una estrella Michelin. 

Peix i cireres? Doncs sí!

Calamar amb cireres i pil-pil de botifarra negra

Calamar a la planxa, botifarra negra i cireres saltades: tres sabors potents units per un pil-pil que ho fa tot melós.

Filets de sardina marinats amb all blanc i cireres

Sardines maridades amb all blanc i cireres: una explosió de mar, aroma i dolçor que no t'esperes. 

Postres amb cireres: receptes senzilles i de temporada per sorprendre

Coca de cireres

Massa casolana que fa festa amb cireres dolces, sense complicacions. Una recepta que no falla i sempre fa venir ganes de repetir. 

Recepta de coca de cireres amb pasta de brioix ideal per a Sant Joan
Una recepta que no falla i sempre fa venir ganes de repetir

Cor trenat amb cireres

Cireres fresques embolcallades en massa cruixent, sense més complicacions. I boníssim.

Simplement, boníssim

Crème brûlée amb cireres

La textura cremosa de la vainilla es vesteix amb cireres caramel·litzades que li posen aquell toc rebel i golafre que no t'esperes. 

Mussaca dolça de cireres

Una fusió insòlita que uneix les arrels gregues amb la riquesa de la fruita catalana. Un plat que desafia les expectatives i reivindica la valentia de reinventar-se. 

Pasta de full amb cireres

La cruixent elegància de la pasta de full que deixa escapar un secret dolç i intens: la cirera, protagonista absoluta que fa que aquest plat sigui un acte d'amor a la fruita i a la tradició. 

Deixa que aquestes receptes et facin descobrir una altra manera de cuinar amb cireres. T'hi animes?

ARXIVAT A:
Univers 3Cat
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut