Coca de llardons
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La selva
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
1 làmina de pasta de full (ideal si és rectangular o quadrada)
80 g de llardons
80 g de sucre + 25 g
100 g pinyons (o ametlla palet)
1 ou
PREPARACIÓ
- Peseu el sucre en 80 g i 25 g.
- Piqueu els llardons amb un robot de cuina.
- Poseu a remull amb aigua els pinyons o les ametlles.
- Empolsineu la taula de treball amb farina.
- Estireu la làmina de pasta de full al damunt i dividiu-la imaginàriament en tres parts longitudinals.
- Escampeu per sobre la franja central la meitat de la dels llardons i la meitat dels 80 g de sucre.
- Doblegueu una banda sobre la franja central i estireu-la una mica amb el corró.
- Repartiu per sobre la resta de llardons i del sucre (25 g).
- Tapeu la coca amb l'altra banda i torneu a estirar-la amb el corró fins a deixar-la fina.
- Si cal, talleu les vores per tal de fer la coca rectangular.
- Pinteu la coca amb una mica de l'ou batut i enganxeu els pinyons fent pressió amb les mans i, després, acabeu de posar-hi el sucre restant.
- Coeu la coca al forn a 190° (escalfor de dalt i baix) fins que sigui daurada, uns 30 minuts.