Coca de llardons

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 1 làmina de pasta de full (ideal si és rectangular o quadrada)

    80 g de llardons

    80 g de sucre + 25 g

    100 g pinyons (o ametlla palet)

    1 ou

PREPARACIÓ

  1. Peseu el sucre en 80 g i 25 g.
  2. Piqueu els llardons amb un robot de cuina.
  3. Poseu a remull amb aigua els pinyons o les ametlles.
  4. Empolsineu la taula de treball amb farina.
  5. Estireu la làmina de pasta de full al damunt i dividiu-la imaginàriament en tres parts longitudinals. 
  6. Escampeu per sobre la franja central la meitat de la dels llardons i la meitat dels 80 g de sucre. 
  7. Doblegueu una banda sobre la franja central i estireu-la una mica amb el corró. 
  8. Repartiu per sobre la resta de llardons i del sucre (25 g).
  9. Tapeu la coca amb l'altra banda i torneu a estirar-la amb el corró fins a deixar-la fina. 
  10. Si cal, talleu les vores per tal de fer la coca rectangular.
  11. Pinteu la coca amb una mica de l'ou batut i enganxeu els pinyons fent pressió amb les mans i, després, acabeu de posar-hi el sucre restant. 
  12. Coeu la coca al forn a 190° (escalfor de dalt i baix) fins que sigui daurada, uns 30 minuts.
Anar al contingut