Ou al plat amb formatge

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita. Se'n poden menjar 3 o 4 a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A UNA PERSONA:

  • 1 ou

    Formatge blau

    Barreja de fruita seca

    Farigola

    Llard

    Nata

    Sal

PREPARACIÓ

 

  1. Embetumem una cassoleta individual.
  2. Posem, a dins de la cassoleta, un rajolí de nata i una mica de formatge blau que laminem finet.
  3. Hi afegim un ou, un polsim de sal i un punt cruixent amb una mica de barreja de fruita seca.
  4. Ho enfornem 8' a 200 ºC.
Anar al contingut