Ou al plat amb formatge
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els ous són una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, ja que tenen tots els aminoàcids essencials que l'organisme necessita. Se'n poden menjar 3 o 4 a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
PER A UNA PERSONA:
-
1 ou
Formatge blau
Barreja de fruita seca
Farigola
Llard
Nata
Sal
PREPARACIÓ
- Embetumem una cassoleta individual.
- Posem, a dins de la cassoleta, un rajolí de nata i una mica de formatge blau que laminem finet.
- Hi afegim un ou, un polsim de sal i un punt cruixent amb una mica de barreja de fruita seca.
- Ho enfornem 8' a 200 ºC.