Pastís de poma

  • Programa: La selva
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 2 pomes golden

    100 g de sucre

    100 g de farina

    125 g de mantega

    2 cullerades de llevat

    1 beina de vainilla

    50 g d'avellanes picadetes

    2 ous

    Una punteta de sal

     

     

PREPARACIÓ

  1. Fonem la mantega al foc en un cassó.
  2. Pelem les pomes i en traiem el cor i les llavors.
  3. Les tallem a vuitens per després fer-ne daus.
  4. Amb les varetes o amb batedora, barregem els ous, el sucre, la vainilla, el llevat, la punteta de sal i, finalment, la farina i la mantega tèbia, fins a aconseguir una massa fina sense grumolls.
  5. Afegim a la massa les pomes i els bocins d'avellana.
  6. Pintem un motlle de pastissos d'entre 20-24 cm de diàmetre amb mantega i l'empolsem amb farina.
  7. Hi afegim la massa amb les pomes i les avellanes.
  8. Escalfem el forn a 180 graus i, una vegada estigui calent, coem el pastís durant uns 35-40 minuts.
Anar al contingut