Llaminera de porc amb poma
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA
200 g de llaminera de porc- 1 poma reineta
- Vi blanc
- Vinagre blanc
- Mantega
- Farigola llimonera
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem una paella amb 1 cullerada de mantega.
- Salpebrem la llaminera de porc. Quan tenim la mantega desfeta, la marquem a la paella.
- Pelem i tallem a grills 1 poma reineta. La reservem fins que la llaminera estigui rostida.
- Traiem de la paella la llaminera i la reservem. A la mateixa paella, hi afegim la poma tallada. La rostim.
- Tallem la llaminera a medallons.
- Quan tenim la poma rostida, afegim a la paella un raig de vi blanc i un altre de vinagre blanc. Coem girant els medallons fins que la salsa es redueixi.
- Emplatem els ingredients i hi afegim unes fulles de farigola llimonera.
