Llaminera de porc amb poma

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La llaminera és la part més magra del porc, de baix contingut en greixos, rica en proteïnes de bona assimilació i en vitamines del grup B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA

    200 g de llaminera de porc
  • 1 poma reineta 
  • Vi blanc
  • Vinagre blanc
  • Mantega
  • Farigola llimonera
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Escalfem una paella amb 1 cullerada de mantega.
  2. Salpebrem la llaminera de porc. Quan tenim la mantega desfeta, la marquem a la paella.
  3. Pelem i tallem a grills 1 poma reineta. La reservem fins que la llaminera estigui rostida.
  4. Traiem de la paella la llaminera i la reservem. A la mateixa paella, hi afegim la poma tallada. La rostim.
  5. Tallem la llaminera a medallons.
  6. Quan tenim la poma rostida, afegim a la paella un raig de vi blanc i un altre de vinagre blanc. Coem girant els medallons fins que la salsa es redueixi.
  7. Emplatem els ingredients i hi afegim unes fulles de farigola llimonera.
Anar al contingut