Coulant de panellets
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Més d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els pinyons són rics en àcid pinolènic, un greix que augmenta la sensació de sacietat a través d'una hormona supressora de la gana.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES:
300 g de pasta de pinyons
200 g de mantega
160 g de sucre blanc
100 g de farina d'ametlla
8 ous
Sucre de llustre
Pinyons
PREPARACIÓ
- Tallem a daus 200 g de mantega i la desfem (que no bulli) en un pot al forn.
- Afegim en un got triturador 200 g de pasta de pinyons que hem fet torrant-los i un com freds, triturant-los. Al mateix got hi posem la mantega desfeta i ho barregem bé.
- Separem rovells i clares de 4 ous. Posem els rovells en un bol gran. Al mateix bol hi afegim 4 ous sencers i 160 g de sucre blanc. Ho barregem amb una vareta manual perquè no hi entri aire.
- Al bol també hi afegim la barreja de mantega i pasta de pinyons i ho integrem bé amb suavitat.
- Afegim a poc a poc 100 g de farina d'ametlla que també integrem.
- Passem a la màniga pastissera la pasta que hem fet, la pincem i la duem dues hores a la nevera perquè reposi.
- Posem paper sulfurat a 4 aros de 8 cm de diàmetre que tenim a una safata de forn, tant per sota com per dins. Omplim els aros fins a 3/4 parts amb la pasta que hem tret de la nevera dins la màniga.
- Afegim pinyons dins de cada aro.
- Espolsem tots els aros amb sucre llustre.
- Els duem al forn 12 minuts a 180º.
- Quan surten del forn els deixem refredar una mica per poder-los desemmotllar fàcilment.
- Servim els coulants en diferents plats i ens els mengem calents.