Coulant de panellets

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els pinyons són rics en àcid pinolènic, un greix que augmenta la sensació de sacietat a través d'una hormona supressora de la gana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    300 g de pasta de pinyons

    200 g de mantega

    160 g de sucre blanc

    100 g de farina d'ametlla

    8 ous

    Sucre de llustre

    Pinyons

PREPARACIÓ

  1. Tallem a daus 200 g de mantega i la desfem (que no bulli) en un pot al forn.
  2. Afegim en un got triturador 200 g de pasta de pinyons que hem fet torrant-los i un com freds, triturant-los. Al mateix got hi posem la mantega desfeta i ho barregem bé.
  3. Separem rovells i clares de 4 ous. Posem els rovells en un bol gran. Al mateix bol hi afegim 4 ous sencers i 160 g de sucre blanc. Ho barregem amb una vareta manual perquè no hi entri aire.
  4. Al bol també hi afegim la barreja de mantega i pasta de pinyons i ho integrem bé amb suavitat. 
  5. Afegim a poc a poc 100 g de farina d'ametlla que també integrem. 
  6. Passem a la màniga pastissera la pasta que hem fet, la pincem i la duem dues hores a la nevera perquè reposi.
  7. Posem paper sulfurat a 4 aros de 8 cm de diàmetre que tenim a una safata de forn, tant per sota com per dins. Omplim els aros fins a 3/4 parts amb la pasta que hem tret de la nevera dins la màniga.
  8. Afegim pinyons dins de cada aro.
  9. Espolsem tots els aros amb sucre llustre.
  10. Els duem al forn 12 minuts a 180º.
  11. Quan surten del forn els deixem refredar una mica per poder-los desemmotllar fàcilment.
  12. Servim els coulants en diferents plats i ens els mengem calents.
Anar al contingut