Cotoletta a la catalana

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: La selva
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 1 cotoletta per persona (costella de vedella)

    Farina

    Ous

    Pa ratllat

    All i oli

    Escalivada 

    Avellanes

    Oli d'oliva

    Sal

     

     

PREPARACIÓ

  1. Separem l'os de la carn de la costella de vedella i aixafem el filet fins que ens quedi molt fi.
  2. Hi posem sal.
  3. L'arrebossem, passant la costella per farina, després per ou i, a continuació, per pa ratllat.
  4. La premem bé en un plat i la fregim amb oli d'oliva ben calent.
  5. Servim la cotoletta coberta d'all i oli i  de verdures escalivades.
  6. Finalment, hi posem les avellanes picades amb el morter i l'amanim amb un polsim de sal i un rajolí d'oli cru. 

 

Anar al contingut