Panotxa mexicana
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
INGREDIENTS
- PER A 1 PERSONA:
- 1 panotxa cuita
- 1 llima
- Formatge tendre
- Maionesa
- Mantega
- Piri-piri
- All en pols
- Coriandre fresc
- Sal
PREPARACIÓ
- Desfem mantega en una paella i hi posem a coure una panotxa, que hem tallat per la meitat, fins que quedi enrossida per totes bandes.
- Comencem la salsa que condimentarà la panotxa. En un bol posem 2 cullerades de maionesa, una mica d'all en pols, la ratlladura d'una llima i el suc de mitja llima.
- Ratllem un tros de formatge tendre i el reservem.
- Matxuquem una mica de piri-piri en flocs i també el reservem.
- Punxem un escuradents a cada banda de la panotxa per facilitar la menja.
- Amb l'ajuda d'un pinzell, napem la panotxa amb la salsa, hi afegim el piri-piri i el formatge ratllat.
- Ho acabem de decorar amb unes quantes fulles de coriandre.