Panotxa mexicana

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El blat de moro és un cereal i com a tal conté hidrats de carboni complexes que aporten energia de llarga duració.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:
  • 1 panotxa cuita
  • 1 llima
  • Formatge tendre
  • Maionesa
  • Mantega 
  • Piri-piri
  • All en pols
  • Coriandre fresc
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Desfem mantega en una paella i hi posem a coure una panotxa, que hem tallat per la meitat, fins que quedi enrossida per totes bandes.
  2. Comencem la salsa que condimentarà la panotxa. En un bol posem 2 cullerades de maionesa, una mica d'all en pols, la ratlladura d'una llima i el suc de mitja llima.
  3. Ratllem un tros de formatge tendre i el reservem.
  4. Matxuquem una mica de piri-piri en flocs i també el reservem.
  5. Punxem un escuradents a cada banda de la panotxa per facilitar la menja.
  6. Amb l'ajuda d'un pinzell, napem la panotxa amb la salsa, hi afegim el piri-piri i el formatge ratllat.
  7. Ho acabem de decorar amb unes quantes fulles de coriandre.
Anar al contingut