Tàrtar de vedella
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
1 bistec de vedella per persona
Ceba tendra
Envinagrats (tàperes, cebetes, cogombrets..)
Rovell d'ou
Mostassa
Salsa Worcestershire o salsa Perrins
Tabasco
Oli d'oliva
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Deixem el bistec de vedella al congelador una mitja hora abans de cuinar-lo.
- Amb un ganivet ben esmolat, li traiem el greix.
- Tallem el bistec a tires primes, i després a dauets petits, i el reservem.
- Tallem una ceba tendra a dauets (la part blanca).
- En un bol, hi posem un rovell d'ou, la salsa Perrins, Tabasco, la ceba tendra, una punteta de mostassa i oli.
- Ho emulsionem bé.
- Salpebrem la carn i, a poc a poc i remenant perquè s'hi impregni bé, hi afegim la salsa que hem preparat prèviament.
- Hi incorporem a la barreja els envinagrats al gust tallats a bocinets i ho tornem a remenar.
- Introduïm el tàrtar en un motlle rodó perquè ens quedi compacte.
- L'emplatem acompanyat d'una mica de ceba tendra.