Tàrtar de vedella

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 1 bistec de vedella per persona

    Ceba tendra

    Envinagrats (tàperes, cebetes, cogombrets..)

    Rovell d'ou 

    Mostassa

    Salsa Worcestershire o salsa Perrins

    Tabasco

    Oli d'oliva

    Sal

    Pebre

     

PREPARACIÓ

  1. Deixem el bistec de vedella al congelador una mitja hora abans de cuinar-lo.
  2. Amb un ganivet ben esmolat, li traiem el greix.
  3. Tallem el bistec a tires primes, i després a dauets petits, i el reservem.
  4. Tallem una ceba tendra a dauets (la part blanca).
  5. En un bol, hi posem un rovell d'ou, la salsa Perrins, Tabasco, la ceba tendra, una punteta de mostassa i oli.
  6. Ho emulsionem bé.
  7. Salpebrem la carn i, a poc a poc i remenant perquè s'hi impregni bé, hi afegim la salsa que hem preparat prèviament.
  8. Hi incorporem a la barreja els envinagrats al gust tallats a bocinets i ho tornem a remenar.
  9. Introduïm el tàrtar en un motlle rodó perquè ens quedi compacte.
  10. L'emplatem acompanyat d'una mica de ceba tendra.

 

Anar al contingut