"Pepito" de vedella amb maionesa de pebre
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
La vedella és rica en vitamina B12, un nutrient que ajuda al correcte funcionament del sistema nerviós, del sistema immunitari i de la formació de glòbuls vermellsAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 RACIÓ
1 filet de vedella
- 1 panet
- 50 g pebrots de Padrón
- 1 ou
- Pebre vermell dolç
- Pebre vermell picant
- Vinagre de poma
- Oli OVE
- Pebre negre Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem un pot petit amb un raig d'oli OVE.
- Hi afegim una 1 culleradeta de pebre vermell dolç i 1 de pebre vermell picant.
- Ho barregem i deixem que el pebre i oli s'escalfin una mica, però no gaire.
- Després, retirem el pot del foc.
- Posem en un got batedor un ou, que trenquem.
- Hi afegim un raig de vinagre de poma i un raig més generós d'oli OVE.
- Ho emulsionem amb la batedora de mà.
- Hi afegim l'oli especiat amb pebres i ho acabem d'emulsionar.
- Posem un raig generós d'oli OVE en una altra paella.
- Quan l'oli estigui ben calent, hi tirem 50 g de pebrots de Padrón nets i els fregim fins que estiguin tous i torrats.
- Quan estiguin fets, els reservem amb un paper de cuina.
- Tallem ben fi un filet de vedella.
- Si a la paella on hem fet els pebrots hi ha massa oli, el descartem. Però ens interessa que quedi oli per a fer-hi la carn,
- Salpebrem la carn i la posem a la paella dels pebrots.
- Coem la carn volta i volta.
- Mentrestant, podem escalfar en una altra paella el pa de l'entrepà, obert per la meitat i amb una mica d'oli.
- Muntem l'entrepà amb el pa de base, el filet de vedella cuit, els pebrots fregits, la maionesa de pebre vermell i ho cobrim amb l'altra meitat del panet.