"Pepito" de vedella amb maionesa de pebre

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    La vedella és rica en vitamina B12, un nutrient que ajuda al correcte funcionament del sistema nerviós, del sistema immunitari i de la formació de glòbuls vermellsAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 RACIÓ

    1 filet de vedella

  • 1 panet
  • 50 g pebrots de Padrón
  • 1 ou
  • Pebre vermell dolç
  • Pebre vermell picant
  • Vinagre de poma
  • Oli OVE
  • Pebre negre Sal

PREPARACIÓ

  1. Escalfem un pot petit amb un raig d'oli OVE.
  2. Hi afegim una 1 culleradeta de pebre vermell dolç i 1 de pebre vermell picant.
  3. Ho barregem i deixem que el pebre i oli s'escalfin una mica, però no gaire.
  4. Després, retirem el pot del foc.  
  5. Posem en un got batedor un ou, que trenquem.
  6. Hi afegim un raig de vinagre de poma i un raig més generós d'oli OVE.
  7. Ho emulsionem amb la batedora de mà.
  8. Hi afegim l'oli especiat amb pebres i ho acabem d'emulsionar.  
  9. Posem un raig generós d'oli OVE en una altra paella.
  10. Quan l'oli estigui ben calent, hi tirem 50 g de pebrots de Padrón nets i els fregim fins que estiguin tous i torrats.
  11. Quan estiguin fets, els reservem amb un paper de cuina.
  12. Tallem ben fi un filet de vedella.
  13. Si a la paella on hem fet els pebrots hi ha massa oli, el descartem. Però ens interessa que quedi oli per a fer-hi la carn,
  14. Salpebrem la carn i la posem a la paella dels pebrots.
  15. Coem la carn volta i volta.
  16. Mentrestant, podem escalfar en una altra paella el pa de l'entrepà, obert per la meitat i amb una mica d'oli.
  17. Muntem l'entrepà amb el pa de base, el filet de vedella cuit, els pebrots fregits, la maionesa de pebre vermell i ho cobrim amb l'altra meitat del panet.
Anar al contingut