Tàrtar de verat amb cítrics
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Verat
Taronja
Llima o llimona
Oli d'oliva
Fonoll o herbes aromàtqies
Pebre rosa en gra
Cogombre
Torradetes
Mantega
PREPARACIÓ
- Demanem que ens filetegin el verat a la peixateria.
- A casa, acabem de treure les espines de les bandes amb un ganivet esmolat i traiem el film que cobreix la pell.
- El tallem a daus petits.
- En un bol, hi posem suc de taronja colat, una mica de ratlladura de pell de llima o llimona sense tocar la part blanca i el seu suc.
- Hi afegim una mica de fonoll fresc tallat i pebre rosa picat al morter.
- Posem l'oli d'oliva i ho emulsionem bé.
- Salem el peix i l'afegim al bol de la marinada.
- Hi afegim uns dauets petits de cogombre sense pell.
- Emplatem sobre torradetes amb mantega i una mica més de fonoll sobre el tàrtar o en un motllo rodó.