Tàrtar de verat amb cítrics

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Verat

    Taronja

    Llima o llimona

    Oli d'oliva

    Fonoll o herbes aromàtqies

    Pebre rosa en gra

    Cogombre

    Torradetes

    Mantega

PREPARACIÓ

  1. Demanem que ens filetegin el verat a la peixateria.
  2. A casa, acabem de treure les espines de les bandes amb un ganivet esmolat i traiem el film que cobreix la pell.
  3. El tallem a daus petits.
  4. En un bol, hi posem suc de taronja colat, una mica de ratlladura de pell de llima o llimona sense tocar la part blanca i el seu suc.
  5. Hi afegim una mica de fonoll fresc tallat i pebre rosa picat al morter.
  6. Posem l'oli d'oliva i ho emulsionem bé. 
  7. Salem el peix i l'afegim al bol de la marinada.
  8. Hi afegim uns dauets petits de cogombre sense pell.
  9. Emplatem sobre torradetes amb mantega i una mica més de fonoll sobre el tàrtar o en un motllo rodó.
Anar al contingut