Verat amb suc
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
El verat, com tots els peixos blaus, destaca per la seva riquesa en àcids grassos omega 3, protectors del cor. Per les seves propietats nutritives hem de consumir aquest tipus de peix 2 o 3 cops per setmana.Amb la col·laboració de:

INGREDIENTS
1 RACIÓ
1 verat filetejat- 150 ml fumet de peix
- 1 pebrot verd italià
- 10 g ametlles torrades
- 2 grans d'alls
- Safrà
- Julivert
- Oli OVE
PREPARACIÓ
- Posem a escalfar una paella.
- Pelem i tallem a rodelles 2 grans d'alls.
- Tallem 1 pebrot verd italià net a brunesa.
- Hi afegim un raig d'oli OVE, els alls a rodelles i el pebrot a brunesa.
- A un costat sec de la paella, hi afegim uns brins de safrà perquè es torrin. Després, els integrem amb el pebrot i els alls.
- Ho sofregim uns minuts.
- Piquem amb ganivet 10 g d'ametlles torrades i les posem a la paella. Hi afegim 150 ml fumet de peix. Ho coem fins que comenci a reduir, uns 2'. Afegim a la paella el verat filetejat, amb pell cap amunt.
- Ho coem 2 minuts banyant-ho de tant en tant amb el suc.
- Aprofitem per picar unes fulles de julivert i les afegim a la paella.
- Emplatem els filets de verat, amb el pebrot, les ametlles i el suc de cocció.