Trinxat de la Cerdanya

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS

    1 col

  • Patates pelades petites
  • 2 talls gruixuts de cansalada fresca 
  • Sal i oli

     

     

PREPARACIÓ

  1. Traiem els nervis grossos de les fulles de la col.
  2. Tallem les fulles a tires fines i les deixem en remull.
  3. Pelem les patates, les tallem a trossos petits i les posem a bullir en una olla.
  4. Mentrestant, tallem la cansalada a tires petites i les coem en una paella fins que es tornin rosses.
  5. Quan els talls estiguin ben cruixents, els reservarem.
  6. Posarem a bullir la col.
  7. Quan les patates i la col estiguin cuites, amb un batedor de mà trinxarem la col i les patates fins que quedi homogeni.
  8. Hi afegirem la cansalada cuita, però ens en reservarem uns talls per decorar.
  9. Posarem el trinxat en una safata i a sobre hi acabarem escampant els talls de cansalada que hem reservat. 
Anar al contingut