Verat adobat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
INGREDIENTS:
Verat
- Vinagre
- Sal
- Pebre vermell dolç (no fumat)
- Comí
- Orenga
- 2 grans d'all
- Farina de cigró
- Aigua i gel
- Oli per fregir
PREPARACIÓ
- Agafem el verat esventrat i li traiem el cap.
- Tallem el verat a rodanxes d'uns 2 cm.
- En un bol hi posem l'aigua i el gel, i hi introduirem les rodanxes de verat. Hem de dessagnar les peces abans de començar perquè la carn sigui blanca i ben llisa. El deixarem en remull un parell d'hores.
- Passat aquest temps, es treuen els talls de peix del bol i s'assequen amb un drap de cuina net.
- Llesquem un parell de grans d'alls en un morter i hi afegim sal perquè l'all no salti. Ho piquem.
- Hi afegim pebre vermell dolç, comí i orenga. Ho piquem i hi aboquem vinagre perquè llisqui. Ens ha de quedar cremós.
- Posarem la salsa en un bol petit per servir-la amb el verat.
- Enfarinem les rodanxes del peix amb farina de cigró i les fregim.
- Servirem el peix amb la salsa.