Verat adobat

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS:

    Verat

  • Vinagre
  • Sal
  • Pebre vermell dolç (no fumat)
  • Comí
  • Orenga
  • 2 grans d'all
  • Farina de cigró
  • Aigua i gel
  • Oli per fregir

     

PREPARACIÓ

  1. Agafem el verat esventrat i li traiem el cap.
  2. Tallem el verat a rodanxes d'uns 2 cm.
  3. En un bol hi posem l'aigua i el gel, i hi introduirem les rodanxes de verat. Hem de dessagnar les peces abans de començar perquè la carn sigui blanca i ben llisa. El deixarem en remull un parell d'hores.
  4. Passat aquest temps, es treuen els talls de peix del bol i s'assequen amb un drap de cuina net.
  5. Llesquem un parell de grans d'alls en un morter i hi afegim sal perquè l'all no salti. Ho piquem.
  6. Hi afegim pebre vermell dolç, comí i orenga. Ho piquem i hi aboquem vinagre perquè llisqui. Ens ha de quedar cremós.
  7. Posarem la salsa en un bol petit per servir-la amb el verat.
  8. Enfarinem les rodanxes del peix amb farina de cigró i les fregim.
  9. Servirem el peix amb la salsa. 
Anar al contingut