maionesa
Preparem maionesa casolana i segura (maionesa)

Maionesa segura a l'estiu? Sí, és possible amb aquests tres trucs de Maria Nicolau!

L'estiu és temps de plats lleugers i refrescants, però qui es resisteix a una ensaladilla russa amb una bona maionesa? Si t'amoïna la seguretat de la salsa pel seu ou cru, la xef Maria Nicolau et dona diferents consells
1 min

No cal renunciar a la maionesa perquè sigui estiu. Volem que els entrepans, les amanides, els ous farcits i l'ensaladilla russa amb maionesa formin part de la nostra gastronomia durant els mesos de més calor. Però per evitar una contaminació per salmonel·la, la xef Maria Nicolau et dona pautes a tenir en compte:

Truc 1:

Que la maionesa no surti de la nevera fins just el moment abans de consumir-la.

Truc 2:

Canviar el pH perquè no tinguem perill a l'hora de menjar el rovell cru. Això ho farem afegint a la maionesa un rajolí de vinagre o bé un d'oli si no ens agrada el vinagre.

Truc 3:

Afegir envinagrats a la maionesa per aportar alguna cosa que aporti aquest toc de vinagre, i així canviar l'acidesa de la salsa. Maria Nicolau ens recomana fer servir mostassa o cogombres petits.

La maionesa, també a l'estiu!

Avui és notícia

Més sobre Consells de cuina

Mostra-ho tot